Kemboja

Testimoni Cik Puan Sarah Salleh Tentang Kami.

‘the best service given by them to my parents’ – Cik Puan Sarah Salleh.

Soalan 1 

Boleh kami tahu bagaimana dan di mana anda tahu tentang perkhidmatan kami? 
Saya mengetahui mengenai Al-Ameen Service melalui pencarian google dengan keyword, ‘korban akikah kemboja’. Kemudian dari google, saya menjumpai website Al-Ameen Service, dan meneruskan kajian mengenai Al-Ameen service melalui review2 di facebook page Korban Aqiqah Kemboja
Soalan 2 
Jika anda terus mencari kami di online, apakah yang menyebabkan anda mencari kami? 
Saya mengetahui mengenai Al-Ameen Service melalui pencarian google untuk ibu bapa saya. 
Dari situ, saya selidik dengan lebih mendalam dan mendapati syarikat ini valid dan diusahakan secara sah oleh orang Islam.
Melalui testimoni dan kaji selidik, saya memilih Al-Ameen Service untuk kedua org tua saya dan alhamdullillah, ‘the best service given by them to my parents’
Soalan 3 
Jika anda rasa perkhidmatan kami adalah yang terbaik, boleh ceritakan pengalaman anda sepanjang bersama kami? 
Saya tidak mengalami pengalaman bersama Al-Ameen memandangkan saya book service mereka untuk kedua orang tua saya. 
Tapi mengikut pengalaman kedua orang tua saya, staff Al-Ameen melayan mereka umpama ibu bapa mereka sendiri, umpama keluarga. 
Tidak henti2 memastikan keselesaan kedua orang tua saya. Di samping itu, mereka juga menyediakan perkhidmatan yang terbaik dari segi makanan, tempat tinggal dan kawasan lawatan.
Keselesaan ibu bapa sebagai warga tua juga amat di pentingkan. Staff Al-Ameen sentiasa keep me update di Malaysiia tentang kedua ibu bapa saya.
 
Soalan 4 
Boleh anda berikan cadangan untuk menambahbaik mutu perkhidmatan kami? 
 
Banyakkan promosi secara direct di kampung2, tidak dinafikan dunia cyber banyak mempengaruhi dan memudahkan pencarian mengenai Al–Ameen Service, 
Bagaimanapon, ramai warga emas di kampung yang ingin menyertai program ini tidak tahu bagaimana cara untuk mencari khidmat Al-Ameen. 
Lebih bagus jika jika melantik seorang wakil di kampung2 untuk mempromosikan khidmat anda dan menyediakan sistem bayaran secara ansuran bagi memudahkan mereka membuat pembayaran.
 
Sekian.
Search