Qurban Dan Akikah Di Kemboja

Dari Meja Pengerusi Program

dari meja pengerusi program

Assalamualaikum wrt. wbt.

Tuan / Puan,

Alhamdulillah, dalam tempoh 23 tahun Program Korban Eidhul Adha & Aqiqah di Kemboja, lebih 75,000 penyertaan telah diterima.

Dan sememangnya Program ini disusun agar ibadah ini mudah disertai dengan yuran penyertaan yang agak murah.

Keberkesanan program ini diyakini dengan penglibatan secara langsung Sohibus Samahah Okhna Haji Kamaruddin Yusof, Mufti Kerajaan Kemboja.

Setiap peserta insyaAllah akan menerima sijil pengesahan pelaksanaan masing-masing yang disahkan oleh pengerusi program dan Mufti Kerajaan Kemboja.

Seterusnya nilai-nilai tambah berikut dapat kami tawarkan kerana Al-Ameen Serve Holdings Sdn Bhd merupakan syarikat yang aktif dalam bidang pendidikan dan penerbitan.

Banyak kelebihan yang akan Tuan / Puan dapati apabila membuat penyertaan awal ibadah Korban dan Aqiqah di samping mendapat keberkatan dan pahala daripada Allah SWT.

Penyertaan yang diterima SEBELUM 17 Jun 2016 / 12 Ramadan 1437H, Tuan / Puan layak untuk menerima tawaran berikut:

Majalah Awal

 

Jimatkan masa anda yang beharga mencari majalah pendidikan AWAL yang terkini untuk si kecil anda.

Klik link berikut untuk cuba Majalah Pendidikan awal kanak-kanak ini dengan harga promosi RM4.00

Majalah AWAL edisi PROMO

 

buka-puasa

 

Jamuan Berbuka Puasa di Kemboja: Al-Ameen Serve Holdings Sdn Bhd akan memperuntukkan sebahagian daripada yuran penyertaan untuk majlis berbuka puasa.

 

kursus

 

Percuma: Taklimat Keibubapaan Cemerlang yang dikendalikan oleh Pensyarah Kanan dan Penyelidik di Kolej Uniti. Nilai Kursus :RM 180 (satu hari)

Jika Tuan / Puan membuat penyertaan SEBELUM 6 Jun 2016/ 1 Ramadan 1437H. Tuan / Puan layak untuk mengambil bahagian dalam acara cabutan bertuah ini

buka puasa

 

(1) Ziarah Islami ke Kemboja 5 hari 4 malam untuk 2 orang bernilai RM3,000: Saksikan sendiri pelaksanaan program Korban Eidul Adha & Aqiqah di kemboja bersama penduduk kampung.

 

awalbuku

(2) Langganan Majalah AWAL PERCUMA selama setahun untuk 5 pemenang cabutan bertuah. Harga langganan ini bernilai RM90.00

 

Sebarang maklumat lanjut bolehlah menghubungi urus setia di talian 03 4143 4343 atau whatsapp ke talian 011 2384 8480.

 

Banyak kelebihan yang akan Tuan / Puan perolehi apabila membuat penyertaan awal di samping mendapat keberkatan daripada Allah SWT.

 

Sekian, terima kasih.

 

Yang benar,

Haji Che Mazlan Saad
Pengerusi
Program Korban Eidhul Adha & Aqiqah di Kemboja

 

 

Search